Om oss

Jag heter Madeleine Wallgren och bor sedan september 2011 med min man och papillonen Opal i Perstorp i norra Skåne. Mitt kennelnamn Ögonstenen erhöll jag 1991 och under åren har jag fött upp många kullar med schipperke och japansk spets. Under ett antal år hade jag också uppfödning av kattrasen Helig Birma - där under stamnamnet S*Ögonstenen's.

Idag har jag bara en hund, papillonen Opal, som just nu har sin första kull valpar. Pappa är Menine’s Look Twice, en hane från högt meriterade linjer (valparna kommer att ha flera multichampions i stamtavlan). Det viktigaste i min uppfödning är dock sundhet och temperament.

Då både min man och jag arbetar hemifrån är våra hundar sällan ensamma. Vi har ett mindre bokförlag och en bibelskola per korrespondens (se www.vingarden.org om du är intresserad). Förutom kristna böcker har jag skrivit några djurböcker, bland annat "Valpens fostran", "Din nya familjemedlem" och "Att lyckas med kattuppfödning". Min senaste bok, som utkom april 2013, heter ”Madeleines ögonstenar” och innehåller solskenshistorier (och ett par sorgliga) om mina djur genom åren.

Om Opal kan du läsa mer här.

När du köper valp av oss så ingår bl a:


Valpen


Föräldrarna

Kontakt

Välkommen att ringa mig på 0435-357 05 (fram till klockan 20) eller mejla madeleine.wallgren@gmail.com .

Copyright © Madeleine Wallgren 2013